Fem steg för att ge ut DIN bok


Intresseanmälan

Du meddelar intresse genom att fylla i en intresseanmälan; mått, papperstyp, antal sidor med och utan färg anges. Manus skickas in i digitalt format, allt från word-fil till färdig PDF. Tips

  Nomen är förlaget för dig som vill få den där extra servicen! Idag är mycket automatiserat, digitaliserat och ska ske direkt på internet och över dator. Hos oss däremot så bejakar vi den personliga servicen, du kan alltid ringa oss, boka möten med mera. Det är i tätt samarbete med din förläggare som din bok växer fram.

  Vi erbjuder personlig service för dig som uppskattar att prata med verkliga människor som ger dig den tid du behöver. Vi märker att många äldre med författardrömmar föredrar att ge ut genom Nomen just tack vare det personliga bemötandet samt att du hos oss inte behöver vara expert på datorer.

  Redan i våra grundpaket ingår bl.a. formgivnings- och publiceringstjänster som du hos andra förlag måste ordna själv, genom komplicerade datorprogram. Hos oss kan du mejla in din wordfil så tar vi vid därifrån! Vi hjälper dig - från första kontakt till färdigutgiven bok.

  Ditt namn (obligatoriskt)

  Din epost (obligatoriskt)

  Telefonnummer (frivilligt)

  Information om din bok
  Beskriv gärna kortfattat din bok och ungefär hur stor upplaga du tänkt dig, om du vill ge ut en inbunden bok eller en mjukpärm med mera. Ju noggrannare information du lämnar, desto enklare blir det för oss att lämna en precis offert till dig.

  Om du vill kan du ladda upp ditt material redan nu, det underlättar oss för oss att hantera ditt ärende. OBS! Inlämning av material innebär absolut inget betalningsansvar. Beställningen räknas som skarp först efter att du godkänt vår offert.

  Skicka med ditt material Tips

  Offert

  Inom någon dag skickar vi en offert per e-post på den önskade boken och eller paket/tjänst. Vi inväntar sedan ett godkännande av offerten per e-post eller brev.

  Provtryck

  Boken skapas efter överenskomna mått och riktlinjer. Provboken skickas sedan till dig för påseende och korrigering av felaktigheter. Du skickar in tydligt utmärkta ändringar digitalt i vår korrekturmall och/eller per e-post samt får nya PDF-filer för godkännande innan sluttrycket.

  Tryck

  Efter godkänd provbok eller tryckfärdig PDF skickas boken till tryck och vi skickar böcker till de instanser som omnämns i offerten samt till dig.

  Försäljning & distribution och marknadsföring

  Vi säljer och distribuerar din bok fram till den dag du inte vill att din bok skall finnas till försäljning. Har du beställt marknadsföring så tar den delen i de flesta fall vid i samband med tryck och publicering av din bok.